Miért nem lett jó a képviselőfánk tésztája?
Figyelt kérdés
Már csináltam és akkor emlékszem hogy szinte szilárd volt
most meg nagyon folyékony, a tojásoktól meg még folyékonyabb lett
a receptünk:
10dkg margarin
10dkg liszt
10 ek víz
4 tojás
2013. jún. 24. 15:04
1/3 anonim válasza:
Összefőzted? Mert a képviselőfánknak úgynevezett égetett tésztája van.
2/3 A kérdező kommentje:
nincs a receptben
2013. jún. 24. 15:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!