Csirkecombom és csirkemájam van. Milyen ebédet főzzek belőlük?
Figyelt kérdés
Az szerintetek jó lesz, ha jénaiba együtt berakom őket, hagymával és aszalt szilvával? Lehet őket együtt sütni? Vagy a májnak csak kevesebb sütés kell, mint a combnak?
Vagy esetleg jobb ötlet?
2013. júl. 30. 10:49
1/5 anonim válasza:
Májnak kevesebb sülés kell : csináld nyugodtan úgy ahogy akartad :
2 lehetőség van vagy beteszel mindent egyszerre a tálba és előbb veszed ki a májat ami megsült :
Vagy a sütés vége felé teszed bele a májat :
3/5 anonim válasza:
A májból én májgombóc levest csinálnék, nyami... :-)
Persze kérdés, hogy mekkora mennyiség van ezekből a húsokból, és milyen alapanyagok állnak még a rendelkezésre.
4/5 doboszoli válasza:
Én jelen helyzetben simán kirántanám mindkettőt, rizi-bizivel, uborka salátával adnám az éhezők elé.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!
2013. júl. 31. 00:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!