Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan legyen a sült csirkecom...

Hogyan legyen a sült csirkecombom ropogós és piros? Mi a titka?

Figyelt kérdés
hány fokon süssem stb.
2010. szept. 5. 13:13
 1/4 anonim ***** válasza:
75%
Én egy kicsi pirospaprika porral is beszoktam szórni,jól "bele dörzsölöm"... :) Lefóliázva szoktam sütni,és amikor megpuhul akkor már fólia nélkül sütöm és sűrűn locsolgatom az alatta lévő zsiradékkal.Ja és kb 180fokon
2010. szept. 5. 13:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
42%

Szia!


Én 200 fokon szoktam sütni sütőzacskóban (kb. 1 órát, de látszik, hogy mikor van kész), mindig hihetetlenül ropogós, piros lesz a bőre.

2010. szept. 5. 15:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

először süsd át alufólia alatt, és ha megpuhult, akkor anélkül, közben öntözgesd az alatta lévő páclével :D

Fóliával közepes lángon sütöm, anélkül nagy lángon. (nekünk nem fokokra van osztva a sütő, bocsi^^")

17/L

2010. szept. 5. 21:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Én egy idős szakács nénitől ,tanultam ,mikor félig ,megsült ,locsold meg sörrel ,és szép piros ,és puha omlós lesz. üdv Zsóka
2010. szept. 6. 19:54
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!