Hogyan legyen a sült csirkecombom ropogós és piros? Mi a titka?
Figyelt kérdés
hány fokon süssem stb.2010. szept. 5. 13:13
1/4 anonim válasza:
Én egy kicsi pirospaprika porral is beszoktam szórni,jól "bele dörzsölöm"... :) Lefóliázva szoktam sütni,és amikor megpuhul akkor már fólia nélkül sütöm és sűrűn locsolgatom az alatta lévő zsiradékkal.Ja és kb 180fokon
2/4 anonim válasza:
Szia!
Én 200 fokon szoktam sütni sütőzacskóban (kb. 1 órát, de látszik, hogy mikor van kész), mindig hihetetlenül ropogós, piros lesz a bőre.
3/4 anonim válasza:
először süsd át alufólia alatt, és ha megpuhult, akkor anélkül, közben öntözgesd az alatta lévő páclével :D
Fóliával közepes lángon sütöm, anélkül nagy lángon. (nekünk nem fokokra van osztva a sütő, bocsi^^")
17/L
4/4 anonim válasza:
Én egy idős szakács nénitől ,tanultam ,mikor félig ,megsült ,locsold meg sörrel ,és szép piros ,és puha omlós lesz. üdv Zsóka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!