Van 2 kg csirkecombom, farrészes! Mit tudnánk vele kezdeni
kevés hozzávalókkal?
Figyelt kérdés
Valami nem szokványost szeretnénk!Köszönöm!
2013. máj. 23. 18:05
1/9 anonim válasza:
Szokványos, de jó bevált a töltött csirkecomb. gombás, zöldségkeverékes... stb tölteléket is lehet készíteni, ami szétvágva színes, mutatós is.a fűszerezésessel is lehet variálni, lehet magyaros, lehet keleties ízlés szerint.
vagy natúr sóágyon megsütve, viszont akkor gazdag zöldségkörettel vagy valami szósszal, krumplikrokettel.
2013. máj. 23. 18:16
Hasznos számodra ez a válasz?
2/9 Alexandra33 válasza:
Én baconba csavarom, (ettől finom szaftos lesz) és lágy krumplipürével találtam. A pürébe egy kis cukrot kis tejfölt is teszek, ettől nagyon pikáns lesz (de nem édes!).
2013. máj. 23. 18:23
Hasznos számodra ez a válasz?
3/9 anonim válasza:
Farrészt levágod és jó lesz levesnek v pörinek. A combokból csinálhatsz citromos grillcsirkét.
2013. máj. 23. 18:46
Hasznos számodra ez a válasz?
4/9 anonim válasza:
A farrészt szerintem is vágd le, és majd jó lesz máskor egy levesnek.
citromos vagy görög csirkecombot mondom én is, a citromoshoz kell valami finom krumpliköret, a görög tepsis -krumplis- vagyis a köret is egybesül vele.
mindegyiknek van több változata, érdemes megnézni a recepteket.
2013. máj. 23. 19:27
Hasznos számodra ez a válasz?
5/9 anonim válasza:
Jókat írtak eddig nagyon:)
Én marokkói gránátalmás csirkecombot mondanék :)
2013. máj. 23. 20:41
Hasznos számodra ez a válasz?
6/9 anonim válasza:
A farrészt nem szoktam levágni, csak a végét, amúgy finom szaftos hús. A csirkét sóval, borssal, majorannával fűszerezem, egy tepsibe lerakom, meglocsolom egy kevés olajjal és ráöntök fél üveg sört. Fólia alatt puhára, majd anélkül pirosra sütöm, nagyon jó, és tényleg alig kell hozzá valami.
2013. máj. 23. 22:17
Hasznos számodra ez a válasz?
7/9 anonim válasza:
Farrésszel együtt szoktam megsütni, a húst sózom, borsozom, majorannával megszórom, beteszem egy sütőpapírral bélelt, libazsírral megkent tepsibe, teszek rá 2-3 fej negyedekbe vágott hagymát, és ami még van otthon (gomba, cukkini, karikára vágott paprika, paradicsom), erre is szók még majorannát, borsot, alufóliával letakarom és 1 órát sütöm, majd a fóliát levéve még kb negyed órát, ilyenkor öntök rá kis szójaszószt, pár kanál vörösbort, kis mézet, erős pistát.
2013. máj. 24. 07:16
Hasznos számodra ez a válasz?
8/9 anonim válasza:
6-7-es! Csurog a nyálam! :)))
A pünkösdi ünnepek alatt készítettem. A nyeles-husit kirántottam.
A comb kerek részéről + farrészről a kövér bőrét leszedtem, a husit csíkokra vágtam, és kevés zsíron fűszerekkel átsütöttem. /A csont belement a husilevesbe/
Szálára vágott vöröshagymát + vastag húsú zöldpaprikát összedinszteltem, majd néhány lédús paradicsomot cikkekre vágtam bele. Amikor már az is félig megpuhult, a csíkokra vágott sült husit beleforgattam. Párolt rizzsel tálaltam!
2013. máj. 24. 07:40
Hasznos számodra ez a válasz?
9/9 anonim válasza:
A csirkecombokat elfelezem ,majd csirke füszer keverékkel füszerezezm : A vegyes gombát megmosom : A combokat tepsibe teszem közé rakom szorosan a gombát : A gombát csak picit sozom : sütés közben átveszi a hústol a füszereket : Amikor megsült a hús : tejszint elkeverek apróra vágott petrezselyemel 1 tojássárgájával és leöntöm vele a combokat és a gombát reszelt sajtot teszek a tetjére : Vissza teszem a sütőbe amig a sajt megpirul : Füstölt sajttal is nagyon finom : rizst vagy piritott burgonyát adok hozzá ..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!