Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » 10 főre miből mennyi kell...

10 főre miből mennyi kell tárkonyos raguleveshez?

Figyelt kérdés
2013. júl. 26. 15:48
 1/7 anonim ***** válasza:
51%
Attól is függ, hogy miből készíted, keress hasonlót a neten, a receptek általában 4 személyesek, ennek a dupláját főzd, vagy a másfélszeresét.
2013. júl. 26. 16:31
 2/7 anonim ***** válasza:
32%
A 4 fős recept másfélszerese jó lesz:)
2013. júl. 26. 16:49
 3/7 anonim ***** válasza:
54%

LOL:

A 4 fős recept kétszerese = 8 fő, a 4 fős recept két és félszerese = 10 fő

2013. júl. 26. 19:13
 4/7 anonim ***** válasza:
65%
Igazad van, beütött a matek kettesem...:D
2013. júl. 26. 23:02
 5/7 anonim ***** válasza:

Ez tetszik: matek kettes! :)))

De amint látod, van még itt valaki, akinél a számológép sem az általam felírt eredményt adta ki, mert nem ért velem egyet = lefelé pontozta a kedves a válaszomat!

Gondolom, fejben meg sem próbált az illető utánaszámolni, úgysem lett volna a fejszámolásnak semmi eredménye! :)))

2013. júl. 27. 07:17
 6/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok, én is hülyeséget írtam, azt akartam, hogy dupláját, vagy két és félszeresét, nem tudom miért írtam másfélszerest? Pedig én négyes voltam matekből. :-)

Hogy miért pontozták le a jó választ, azt nem értem?

2013. júl. 27. 07:40
 7/7 anonim ***** válasza:
9%

Semmi gond, szerintem az első válaszban leírt "logika", hogy egy tasak = 4 főre, szerintem azok után már a kérdező is tudta, hogyan kell tovább-számolni.

Az összes többi csak a poén kedvéért jó volt, aki pedig lepontozott (sejtem ki volt, de itt nem szólalt meg), az még ennyire sem tud számolni, mint amit mi itt "összehoztunk"!

Nekem tetszett ez az egész számolósdi, jó buli volt! :)))

2013. júl. 27. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!