Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tárkonyos vadisznó ragú leves...

Tárkonyos vadisznó ragú leves mellé milyen második fogást adhatnék a vendégeknek?

Figyelt kérdés
2013. márc. 6. 11:53
 1/6 ivilicious ***** válasza:
vmi lájtos pörit :)
2013. márc. 6. 12:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:

gundel palacsinta,rizskoch,mákos guba,túrós tészta

valami lájtosat de laktatót:)

2013. márc. 6. 12:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha még van annyi vadhús, fokhagymával tűzdelt vaddisznósültet, krumplipürével és párolt lilakáposztával.

Vagy valami más egybesültet, esetleg egy gombamártással

krumplifánkkal.

párolt gyümölcsökkel is lehet kínálni a sülthúst, mellé krokett, vagy valami más krumpliköret.

2013. márc. 6. 12:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
48%

Mivel a leves elég tartalmas:

- könnyű natúr csirke-sültet (combot, szárnyat, mellét) pirított morzsába forgatott főtt gombóccal fokhagymás mártással

- sült liba/kacsa máj habkönnyű krumplipürével cékla-salátával

2013. márc. 6. 13:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 doboszoli ***** válasza:
Bár erősen vendégfüggő, de én ebben az esetben kacérkodnék a macokkal,(lapcsánka, tócsni, stb.) vagy egy jóféle hagymás gancával.
2013. márc. 6. 18:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 mustafa33 ***** válasza:
100%

A lájtos pöri az nem mérgező? ☻

Ha az egyik fogás vaddisznó, akkor a másikat szárnyasból szoktam csinálni.

2013. márc. 6. 21:53
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!