Tárkonyos vadisznó ragú leves mellé milyen második fogást adhatnék a vendégeknek?
Figyelt kérdés
2013. márc. 6. 11:53
2/6 anonim válasza:
gundel palacsinta,rizskoch,mákos guba,túrós tészta
valami lájtosat de laktatót:)
3/6 anonim válasza:
Ha még van annyi vadhús, fokhagymával tűzdelt vaddisznósültet, krumplipürével és párolt lilakáposztával.
Vagy valami más egybesültet, esetleg egy gombamártással
krumplifánkkal.
párolt gyümölcsökkel is lehet kínálni a sülthúst, mellé krokett, vagy valami más krumpliköret.
4/6 anonim válasza:
Mivel a leves elég tartalmas:
- könnyű natúr csirke-sültet (combot, szárnyat, mellét) pirított morzsába forgatott főtt gombóccal fokhagymás mártással
- sült liba/kacsa máj habkönnyű krumplipürével cékla-salátával
5/6 doboszoli válasza:
Bár erősen vendégfüggő, de én ebben az esetben kacérkodnék a macokkal,(lapcsánka, tócsni, stb.) vagy egy jóféle hagymás gancával.
6/6 mustafa33 válasza:
A lájtos pöri az nem mérgező? ☻
Ha az egyik fogás vaddisznó, akkor a másikat szárnyasból szoktam csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!