Húsos csontból mit lehet készíteni a levesen és a székelykáposztán kívül?
Figyelt kérdés
2013. márc. 2. 07:09
1/5 anonim válasza:
Jól megfűszerezve sültet, mellé párolt káposztát.
2/5 anonim válasza:
Tulajdonképpen majdnem minden szószos egytálételt ízesíthetsz vele. Babgulyást, gombás ételeket, lecsót stb. Természetesen legjobb levesbe tenni, (bármelyik leves jobb ízű lesz tőle), de úgy látszik, ezt nem akarod. Kocsonyára gondoltál már?
3/5 anonim válasza:
Ha nem akarsz húslevest, akkor én is egy jó adag szárazbab-levest bolondítanék meg vele. Majd a levesből kiemelve, a husit a csontról lefaradnám, amit valami mártással = paradicsom-, vagy meggyósz, hasonlóval második fogásként tenném asztalra.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
A húslevessel nincs semmi gondom, csak elég sok van belőle ( mármint nem a húslevesből:) ), azért gyűjtöm az ötleteket, hogy miként készíthetem el.
2013. márc. 2. 08:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!