Vaddisznó húsbol csinálhatok tárkonyos ragú levest?
Figyelt kérdés
2013. márc. 4. 11:45
1/2 anonim válasza:
Minden további nélkül, de először forrázd le, vagyis főzd fel, és öntsd le róla az első vizet. öblítsd át, majd vágd csíkokra a megfelelő húsrészt. csont is mehet bele, de csak az íze miatt. azt ne tálald ki.
többit ugyanúgy, mint bármely ragulevesnél, csak kicsit tovább kel puhítani a húst.
2/2 doboszoli válasza:
Nagyon!
Az alaprecept is "tárkonyos vadmalacleves" névre hallgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!