Tárkonyos csirkeragu leveshez milyen második illene?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 14. 13:49
1/12 anonim válasza:
Rántott hús,petrezselymes sült krumplival, uborkasalátával?
4/12 anonim válasza:
A raguhoz az aprólékot használom, a combját, mellét kisütöm. A párom rizzsel szereti.
5/12 anonim válasza:
szezámmagos csirkecsíkok sáfrányos rizzsel és valamilyen natúr mártogatóssal.
6/12 anonim válasza:
Bármi más, ami nem baromfiból készül. Egy ebédnél ne legyen két azonos állat húsa.
7/12 anonim válasza:
Ekkora hülyeséget kedves utolsó...
Nekem kedvem sem lenne utána tatárbeafsteak-et fogyasztani...
Na jó, vannak olyan húsok, amik jók utána (pl. pulyka, fácán, vadak, liba, kacsa bárány is talán), de disznót-marhát nem tálalnék csirkeleves után, az nagyon elüt.
Mindettől eltekintve is az ember megveszi az egész csirkét vagy 1-2 kilóját, akkor már szeretné a maradékát felhasználni másodiknak.
8/12 anonim válasza:
Lelki szemeim előtt megjelent az aranysárgára sült, ropogós csirke-comb, valóban a petrezselymes krumpli jó ötlet mellé, mondjuk cékla-salival. Még a tányéron is jó színhatást lehet vele elérni!
9/12 anonim válasza:
háááá micsoda egybe esés :D
én is ezt a levest főztem ma és túrós palacsinta volt a második
10/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, mentek a zöld kezek.
palacsinta tegnap volt, azt nem szeretném, és igazából csak a szárnyast és a halat esszük meg úgyhogy másfajta hús nem jöhet szóba.
2013. ápr. 14. 18:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!