Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tárkonyos csirkeragu leveshez...

Tárkonyos csirkeragu leveshez milyen második illene?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 14. 13:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%
Rántott hús,petrezselymes sült krumplival, uborkasalátával?
2013. ápr. 14. 14:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/12 anonim ***** válasza:
67%
Szilvásgombóc.
2013. ápr. 14. 14:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/12 anonim ***** válasza:
77%
Palacsinta.
2013. ápr. 14. 14:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/12 anonim ***** válasza:
83%
A raguhoz az aprólékot használom, a combját, mellét kisütöm. A párom rizzsel szereti.
2013. ápr. 14. 14:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/12 anonim ***** válasza:
74%
szezámmagos csirkecsíkok sáfrányos rizzsel és valamilyen natúr mártogatóssal.
2013. ápr. 14. 14:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/12 anonim ***** válasza:
39%
Bármi más, ami nem baromfiból készül. Egy ebédnél ne legyen két azonos állat húsa.
2013. ápr. 14. 14:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/12 anonim ***** válasza:
74%

Ekkora hülyeséget kedves utolsó...


Nekem kedvem sem lenne utána tatárbeafsteak-et fogyasztani...


Na jó, vannak olyan húsok, amik jók utána (pl. pulyka, fácán, vadak, liba, kacsa bárány is talán), de disznót-marhát nem tálalnék csirkeleves után, az nagyon elüt.


Mindettől eltekintve is az ember megveszi az egész csirkét vagy 1-2 kilóját, akkor már szeretné a maradékát felhasználni másodiknak.

2013. ápr. 14. 15:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/12 anonim ***** válasza:
54%
Lelki szemeim előtt megjelent az aranysárgára sült, ropogós csirke-comb, valóban a petrezselymes krumpli jó ötlet mellé, mondjuk cékla-salival. Még a tányéron is jó színhatást lehet vele elérni!
2013. ápr. 14. 17:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/12 anonim válasza:
100%

háááá micsoda egybe esés :D

én is ezt a levest főztem ma és túrós palacsinta volt a második

2013. ápr. 14. 18:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/12 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat, mentek a zöld kezek.


palacsinta tegnap volt, azt nem szeretném, és igazából csak a szárnyast és a halat esszük meg úgyhogy másfajta hús nem jöhet szóba.

2013. ápr. 14. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!