Tárkonyos raguleveshez milyen második féle ill. süti illene?
Jönnek a barátok hozzánk és főzni,sütni szeretnék Nekik.
Esetleg ha valami másfajta menü tippetek van azt is szívesen veszem.Ja és a héten anyósomék is jönnek őket is szeretném ebéddel várni úgy hogy ha tudtok akár két szupi menüt is írhattok.
Hús leves,rántottakat ne írjatok mert általában mindenki azt készít vendéglátáshoz,valami mást szeretnék Nekik.
Előre is köszi!!
Én a tárkonyos után muffint vagy kevert sütit szoktam csinálni (pl. meggyes piskóta - ill. nem piskóta, mert az nem kevert, de ahhoz hasonló kevert tészta).
Muffinból ez nagyon jó, csak étcsokival csináld:
Másik menüre tipp:
Csinálj egy zöldség- vagy borsólevest, és utána:
Én makarónival vagy héjában sült krumplival szoktam tálalni ezt a húst, egyébként lehet bármilyen hússal csinálni, én már csináltam karajjal, tarjával, sőt csirkecombbal is, mind nagyon finom lett. Egyszerű és finom, az anyóst el lehet kápráztatni vele! :)
Ne spórolj a fokhagymával: egyáltalán nem leszel büdös, ha megsül.
A fenti muffin is jó, mert különleges fűszeres íze lesz a szerecsendió-fahéj kombinációtól. És nem túl édes.
raguleves
petrezselymes krumpli, baconba tekert aszaltszilvás csirkemellrolád, paradicsomsaláta
meggyleves
vajaskrumpli, töltött csirke, barackbefőtt
raguleves
túrógombóc vaniliafagyival, málnaöntettel
paradicsomleves
zöldséges rizs, citromos halfilé, kaporszósz
kókusztekercs, islerm kapros-túrós, meggyes-mékos pite
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!