Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tárkonyos raguleveshez milyen...

Tárkonyos raguleveshez milyen második féle ill. süti illene?

Figyelt kérdés

Jönnek a barátok hozzánk és főzni,sütni szeretnék Nekik.

Esetleg ha valami másfajta menü tippetek van azt is szívesen veszem.Ja és a héten anyósomék is jönnek őket is szeretném ebéddel várni úgy hogy ha tudtok akár két szupi menüt is írhattok.

Hús leves,rántottakat ne írjatok mert általában mindenki azt készít vendéglátáshoz,valami mást szeretnék Nekik.

Előre is köszi!!

2012. júl. 9. 12:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Én a raguleveshez Bólyi túróslepényt sütnék. Szépen lehet kockázni, mutatós is, macera vele szinte semmi. Lehet bele sárgabarack is.
2012. júl. 9. 13:02
 2/4 anonim ***** válasza:

Én a tárkonyos után muffint vagy kevert sütit szoktam csinálni (pl. meggyes piskóta - ill. nem piskóta, mert az nem kevert, de ahhoz hasonló kevert tészta).

Muffinból ez nagyon jó, csak étcsokival csináld:

[link]

Másik menüre tipp:

Csinálj egy zöldség- vagy borsólevest, és utána:

[link]

Én makarónival vagy héjában sült krumplival szoktam tálalni ezt a húst, egyébként lehet bármilyen hússal csinálni, én már csináltam karajjal, tarjával, sőt csirkecombbal is, mind nagyon finom lett. Egyszerű és finom, az anyóst el lehet kápráztatni vele! :)

Ne spórolj a fokhagymával: egyáltalán nem leszel büdös, ha megsül.

A fenti muffin is jó, mert különleges fűszeres íze lesz a szerecsendió-fahéj kombinációtól. És nem túl édes.

2012. júl. 9. 13:05
 3/4 anonim ***** válasza:
A fozniakarok.hu oldalra küldtem be a Mézes-mustáros tarja krumplival egytálételt, vagy a Májas rakott krumplit. Különleges ízek, biztos sikered volna velük:) És nem nagyon időigényesek.Itt van a Country leves receptem is, az is érdekes. Bár a nagy melegben a gyümölcsleves a nyerő.
2012. júl. 9. 13:11
 4/4 anonim ***** válasza:

raguleves

petrezselymes krumpli, baconba tekert aszaltszilvás csirkemellrolád, paradicsomsaláta

meggyleves

vajaskrumpli, töltött csirke, barackbefőtt

raguleves

túrógombóc vaniliafagyival, málnaöntettel

paradicsomleves

zöldséges rizs, citromos halfilé, kaporszósz

kókusztekercs, islerm kapros-túrós, meggyes-mékos pite

2012. júl. 9. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!