Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tárkonyos ragú levest tejfölel...

Tárkonyos ragú levest tejfölel, vagy tejszínel vagy mind a kettővel csináljam? Hogyan lesz a legfinomabb?

Figyelt kérdés
2012. máj. 26. 18:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Mind a kettő jó, de a tejszíntől, lágyabb, selymesebb lesz az íze.
2012. máj. 26. 18:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Bolti tejföllel nem lesz jó,mert összeáll a tetején. Vagy főzőtejszínt vagy házi tejfölt használj.
2012. máj. 26. 18:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

Bármilyen tejfölt, ha egy kis meleg levessel simára keversz (hőkiegyenlítés), akkor gond nélkül hozzáadhatod a csendesen forrdogáló leveshez.1-2 perc és kész is.

a tejszín nem savanyított termék, így valóban egy más,kissé lágyabb ízt érsz el. keverni is lehet, de a hőkiegynlítés fontos minden esetben, mert a hideg tejszínt ugyanúgy öszekaphatja,mint a tejfölt.

2012. máj. 26. 19:46
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!