Tárkonyos ragú levest tejfölel, vagy tejszínel vagy mind a kettővel csináljam? Hogyan lesz a legfinomabb?
Figyelt kérdés
2012. máj. 26. 18:27
1/3 anonim válasza:
Mind a kettő jó, de a tejszíntől, lágyabb, selymesebb lesz az íze.
2/3 anonim válasza:
Bolti tejföllel nem lesz jó,mert összeáll a tetején. Vagy főzőtejszínt vagy házi tejfölt használj.
3/3 anonim válasza:
Bármilyen tejfölt, ha egy kis meleg levessel simára keversz (hőkiegyenlítés), akkor gond nélkül hozzáadhatod a csendesen forrdogáló leveshez.1-2 perc és kész is.
a tejszín nem savanyított termék, így valóban egy más,kissé lágyabb ízt érsz el. keverni is lehet, de a hőkiegynlítés fontos minden esetben, mert a hideg tejszínt ugyanúgy öszekaphatja,mint a tejfölt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!