Sok-sok tojásból mit ajánlotok készíteni?
Nem romlik meg. Forgasd! Sokáig eláll!
Rakott krumplit írták?
Kaszinó tojást?
(bocs, nem akarok visszamenni)
süss 16 tojásból piskótát. Felét edd el, később felhasználod. Lehet fagyasztani, vagy csak celofánba szellős helyre. A másik felét rakd ki szőlővel. Vagy inkább őszibarackkal(hámozva, gerezdelve, ne cukrozd)
Ezt vondd be 8 tojásból készült főzött vaníliakrémmel(mint a krémes) semmi sem ilyen finom.
Süss kelt tésztát, fánkot, abba sok sárgája kell. A maradék fehérjét tedd csavaros üvegben a hűtőbe, s később(4 nap) süss pavlovát, vagy habkarikát a fenyőfára!
Egyik nap főzz savanyú tojáslevest, buggyantott tojással!
Tésztát is gyúrhatsz, káposztás cvekedlihez.
Stíriai metéltet, vargabélest.
Mindenhez kell tojás!
Süthetsz piskótát 6-8 tojásból. Ha gondolod, készíthetsz hozzá krémet (megint tojás kell bele!), ha jobbnak látod, folpackba csomagolva lefagyaszthatod. Amikor kell, csak szobahőmérsékleten kiolvasztod.
Rakott krumpli (min.5-6 tojás megy bele)
Sárgájákból (4 db) lehet pitét sütni, ugyanennyi fehérjéből pl. kókuszcsókot. A kókuszcsók zárt dobozban akár két hétig is eláll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!