Leírnád a kedvenc kajád receptjét?
nem,nem írnám le.Vagyis leírnám de az elmenne regénynek is,mert egyet nem tudok kiemelni:)
14,5L
Komolyan kértem!
Amíg meggondoljátok magatokat, leírom a jelenlegi kedvencem receptjét.
Csirke-kuglóf
Kibélelem a kuglófütőt sütőpapírral, majd lerakok egy sor sózott/borsozott csirkemell csíkot. Teszek rá szalámit,szalonnaszeleteket, szórok rá reszelt sajtot, ütök rá kb. 6 egész tojást, majd a tojás tetejét megszórom snidliggel.Jön a következő sor: rárakom a maradék mellcsíkokat, szalámit, szalonnát, tojást, snidlinget, r.sajtot, és beteszem sütóbe. 220 C fokon kb. 1 1/4 óráig sütöm. Ha kész, felborítom, lehúzom róla a papírt. Csodálatosan szines, és finom. Burgonya illik hozzá. Én 2 egész filézett csirkemellet szeleteltem fel, elhasználtam kb. 10 tojást, szalámit, vagy amilyen felvágott van otthon abból annyit, hogy befedje, sajtot bőven, de vastagabb csíkokra szeletelve, 1 csomaf snidlinget. Vágyázni kell a sózással, mert én füstölt szalonnát tettem bele, meg egy kevéske füstölt sajtot is. Majdnem elsóztam. Nagyon laktató!
Nem értem mi a bajod? Mind a hárman korrekten válaszoltak a kérdésedre.
Azt kérdezted leírnánk-e?
Én sem írnám le.
Miért vagytok ilyen bunkók? Sok s.eggfej...
Én leírnám, de tulajdonképpen nem tudom:S:D
14/L
Már megbocsáss, de mi nem vagyunk sem bunkók, sem s.eggfejek.
Amikor valaki felteszi a kérdését, akkor határozottan felhívják a figyelmét többek között a következőre:
Kérdésed konkrét legyen. Ne azt kérdezd, hogy "Tudja-e valaki", mert arra egy Igen vagy Nem a helyes válasz. Ne kérdezz olyat, hogy "Mi a véleményetek", mert ez nem elég konkrét, nem létezik rá helyes válasz! Szóval azt kérdezd meg, amit valójában tudni szeretnél!
Na most akkor mi is volt a kérdés????
Igen, csak ha valaki azt próbálj kérdezni, hogy "irjátok le légyszives a kedvenc kajátok receptjét", akkor vissuzajön, hogy ez nem kérdés, és nem lehet beirni. Ha valaki ezt udvarias fogalmazással megkerüli, annak meg csak ilyne hülye válaszokat irtok.
A kérdezönek: sajnos nincs olyan, hohy kedvenc kajám a káposztás tészta kivételével, de ahhoz meg nem kell recept.
Egy érdesekes receptet viszont tudok (a te receptedröl jutott eszembe): rendes fasirozottat készitesz, de ahelyett, hogy szokásos módon pogácsákat formálva sütnéd, egy rendes, zsirral erösen kikent kuglófformába nyomkodva a sütöben kell sütni. Kis pihentetés után szépen ki lehet boritani és igy dekorativan lehet tálalni.
Nekem a következő a favorit:
görög csirke:kb 1 kg csirkehúst besózok(lehet comb és mell is).A tepsi aljára lerakok egy sor vastagra felszelt nyers krumplit,erre ráöntök egy bögre nyers rizst,karikára vágott hagymát,felnegyedelt paradicsomot.Erre rárakom a besózott husit.Az egészet leöntöm a következővel:2 dl vízbe belekeverek 3-4 evőkanál citromlevet.Aki nagyon ínyenc,a csirkéket betekerheti bacon-nel.Alufólia,200 fok,kb 40 perc.Pici pirítás a végére.ISTENI!!!!(de hogy mitől görög,azt ne kérdezd...:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!