Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Gomba panírozása, hogyan?

Gomba panírozása, hogyan?

Figyelt kérdés
Azt hittem, rántott akármivel nem lehet zavarba hozni, hisz csak egy kis liszt, egy kis tojás, egy kis zsemlemorzsa, bele az olajba és kész is... Na de a gombafejek? A tojás konkrétan lefolyik róla, a liszt nem tapad rá.. Így meg szinte leesik az olajban az egész panír.. Ti hogy csináljátok?
2013. jún. 25. 19:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én írtam, hogy nem kell mosni: ahogy Doboszoli is írta, a spóratartórészt nem lehet kimosni, csak tele szívja magát vizzel, a tetejét meg konyhai papírtöltövel le lehet törölni, aki ragaszkodik hozzá, esetleg enyhén nedvesen, de utána le kell szárítani, mielött panírozná valaki.
2013. jún. 26. 22:02
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!