Fagyasztott csirkecombból szeretnék sült csirkecombot készíteni, fel kell előtte engednem, vagy berakhatom a sütőbe még félig megfagyva?
Figyelt kérdés
2008. jún. 22. 10:55
1/3 anonim válasza:
A hús ízének jót tesz, ha sütés elött felengeded, átdörzsölöd sóval, vagy ételízesítővel, és utánna sütöd.
Azonban, ha nincs kedved megvárni, hogy felengedjen, akkor is megsütheted, de akkor nem lesz szép aranybarna színe.
(én személy szerint felengedném)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, felengedtem, és így jól be tudtam dörzsölni, amúgy nehézkes lett volna tényleg!:)
2008. jún. 23. 06:12
3/3 anonim válasza:
Én nem mindig szoktam felengendi. Szórok rá ételízesítőt borsot és a sütés végefelé szoktam egy kis fokhagymát is ráreszelni. Ahány ház annyi szokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!