Hogy csináljátok a birsalma főzeléket és mit esztek mellé?
Figyelt kérdés
2009. okt. 6. 14:32
1/2 anonim válasza:
Nálunk együtt főzik egy fél kacsával, és az egészet megeszik. Nyam-nyamm!
2/2 anonim válasza:
Birsalmaszósz
30 dkg birsalma
só
3 kk. cukor
5 szem szegfűszeg
1 kk. fahéj
1 ek. liszt
1 dl tej
A gyümölcsöt 10 percig főzzük a szegfűszeggel, cukorral, fahéjjal és sóval ízesített vízben. Utána felkockázzuk a gyümölcshúst, a levét leszűrjük, és 4 dl-t a gyümölcshöz adunk. A tejszínt elkeverjük a liszttel, és a birshez adjuk. 10 percig főzzük, majd tálaljuk. én fött hust szoktam mellé csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!