Fagyasztott sóskából hogyan csináljátok a főzeléket?
Figyelt kérdés
Natúr sóskapürét vettem és nagyon savanyúnak találom. Felforraltam és tettem bele pici cukrot, de még így is ehetetlen. Főztem hozzá krumplit is. Mit csináljak vele?2010. máj. 7. 19:11
1/3 anonim válasza:
Én is savanyúnak találom,a babám se ette,szóval inkább nem adok neki,majd csak akkor,ha úgy eheti,ahogy én szeretem. A spenótot próbáld inkább,annak nincs sok ize,babám szereti. Én úgy csinálom,hogy kiveszem,hogy kiengedjen,fözök krumplit csirkemellel,ha már majdnem megfött,hozzáteszem a spenótot,kb 10 perc és kész. De legutóbb úgy csináltam,hogy egy kis olajon pici hagymát piritottam,a csirkemellet is átpiritottam kicsit,beletettem a krumplit,felengedtem vizzel,majd mikor majdnem kész,bele a spenót és 10 perc múlva kész. Babám szereti,de a sóskát nem,de én se enném meg,nagyon savanyú,cukrozni meg nem akarom.
2/3 A kérdező kommentje:
Akkor ezt kihagyjuk. Én magunknak nem szoktam sóskát csinálni, anyukám pedig nagyon megcukrozza, de azt én sem szeretném. A spenóton már túl vagyunk, az én babám is imádja :) De azért köszi.
2010. máj. 7. 20:36
3/3 anonim válasza:
Én csak egy nagyon kevés sóskával csináltam, kb 2 teáskanállal. Krumplival, répával összepépesitettem, cukrot nem is tettem bele, hanem 2 kanál tápszert. Megkostoltam, igy nem volt savanyú, viszont sok ize sem volt, de a babámnak izlett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!