Hogy csináljátok babátoknak a főzeléket?
Pedig szerintem jól csináltad. Én mindent úgy főztem régen, hogy valami zöldség + krumpli, kicsi vízben megfőztem, egy minimálisan megsóztam, de tényleg csak nagyon kicsit, aztán turmixolás. Igaz, én nem üvegessel kezdtem, hanem először otthon készítettel, üvegest csak alkalmanként adtam, ha pl. nem voltunk éppen otthon. Sőt, almát pl. mindig úgy adtam (krumpli nélkül), hogy csak lereszeltem az üveg reszelőn, azzal sem volt gond.
Szerintem kísérletezz valami mással, hátha csak ez egyszerűen nem jött be neki.
Egyszer a védőnőm mondott egy számomra irtó gusztustalant, amikor mondtam, hogy a gyerek nem akarja megenni a spenótot. Azt javasolta, hogy keverjem banánnal, úgy hátha ízlik neki. És ízlett :D Én mondjuk a világ minden kincséért sem kóstoltam volna meg, de ez a banános dolog bevált, amit nem szeretett, azt banánnal kevertem, és úgy bármit megevett.
Én is krumplival szoktam sűríteni.
Az én lányom nem válogat, mindent megeszik. Mindegy, hogy üveges, vagy saját készítésű.
Egyszer én is próbáltam az üveges almapüré csirkehússal bébiételt leutánozni, de nem volt hajlandó enni belőle. Szintén krumplival sűrítettem.
Miután megkóstoltam, rájottem, hogy miért nem kellett a gyereknek. :) Borzalmas íze volt!!!! (sztem a krumplitól)
Egyébként én saját készítésű főzelékekkel kezdtem a hozzát.-t, de kap üvegest is.
Próbálkozz vmi más kombinációval! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!