Ma adok először túrot a babámnak, de nem főzelékbe. Milyen gyümivel keverjem? Mirelit barackom van de az natur olyan savanyú, pláne ha túróval keverném. Vagy rakhatok bele egy kis szőlőcukrot? Mennyit adjak neki elsőre? Babátoknak hogy csináljátok?
Figyelt kérdés
2010. máj. 3. 07:51
1/11 anonim válasza:
Én elsőre reszelt almához kevertem egy kevés túrót. Imádta a lánykám!
2/11 anonim válasza:
Bocsi, ez végülis off, de: mennyi idősen adtátok nekik a túrót?
3/11 anonim válasza:
én fagyasztott meggyet, és banánt raktam bele, az én kisfiam imádja, és tényleg finom. Nem kell plusz édesítés hozzá.
4/11 anonim válasza:
előző vagyok, én 9 hónapos kora óta adom neki.
5/11 anonim válasza:
Szia! Én almához, banánhoz szoktam adni. EGy hatalmas nagy jótanácsot szeretnék adni, remélem nem jársz úgy mint én! Ne keverd a túrót kivihez, mert iszonyatosan megkeseríti egyik a másikat és kuka. Komolyan, keserű lesz az egész.
6/11 anonim válasza:
Reszelt érett banánnal. Attól fincsi édes lesz.
7/11 anonim válasza:
Üveges bébideszerttel adtam sziva kivételével!
8/11 anonim válasza:
milyen főzelékbe kell túrót rakni? életemben nem hallottam ilyesmiről...
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Utolsó.ez jó kérdés.....azért kérdeztem,mert volt már fennt túróval kapcsolatos kérdésem,és ott írták hogy főzelékhez keverve,de mivel bizarrnak tünt,ezért raktam fel a kérdést így!
2010. máj. 5. 12:50
10/11 anonim válasza:
Ja kezdtem megijedni:-)) elég széles a gasztronómiai palettám de túrós főzelékről még nem hallottam:-DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!