Mi a különbség a fritőzolaj és az ételolaj között?
Figyelt kérdés
2013. máj. 25. 13:18
2/5 anonim válasza:
Én mindig étolajat öntök a fritőzbe:)
3/5 anonim válasza:
Gondolom a fritőz jobban bírja a nagyon magas hőmérsékletet és nem kell olyan sokszor cserélgetni. Többször is lehet benne sütni.
4/5 anonim válasza:
A fritőzolalajoknak magasabb az úgy nevezett füstpontja,ezért csak magasabb hőmérségleten tudjuk elégetni, mint egy normál olajat, ami egy fritus sütésnél sokat számit. Vagyis ezek az olajok tovább használhatók.
5/5 Olajos Ember válasza:
A fritőzolaj bírja a többszöri melegítést, viszonylag magas hőfokot. A jó fritőzolaj nem habzik amikor beleteszed a panírozott csirkecombot vagy a hasábot.Nem füstöl és nem fut ki. Kibír akár 60 óra sütést is.Van egy Holland gyártó, kiváló minőségű olajakat gyárt különböző felhasználásra. A termékei Fusion néven futnak.Több infó: www.fusionolaj.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!