Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi a különbség a fritőzolaj...

Mi a különbség a fritőzolaj és az ételolaj között?

Figyelt kérdés
2013. máj. 25. 13:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Az, hogy az előbbi drágább...
2013. máj. 25. 13:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Én mindig étolajat öntök a fritőzbe:)
2013. máj. 25. 13:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Gondolom a fritőz jobban bírja a nagyon magas hőmérsékletet és nem kell olyan sokszor cserélgetni. Többször is lehet benne sütni.
2013. máj. 25. 13:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
A fritőzolalajoknak magasabb az úgy nevezett füstpontja,ezért csak magasabb hőmérségleten tudjuk elégetni, mint egy normál olajat, ami egy fritus sütésnél sokat számit. Vagyis ezek az olajok tovább használhatók.
2013. máj. 25. 15:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 Olajos Ember válasza:
100%
A fritőzolaj bírja a többszöri melegítést, viszonylag magas hőfokot. A jó fritőzolaj nem habzik amikor beleteszed a panírozott csirkecombot vagy a hasábot.Nem füstöl és nem fut ki. Kibír akár 60 óra sütést is.Van egy Holland gyártó, kiváló minőségű olajakat gyárt különböző felhasználásra. A termékei Fusion néven futnak.Több infó: www.fusionolaj.hu
2014. nov. 6. 15:32
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!