Az oldalast csonttal lefele vagy felfele kell sutni?
Figyelt kérdés
2013. máj. 12. 12:09
1/3 anonim válasza:
az oldalast, ha feldarabolod a csontok között, elvileg középre esik a csont. nincs teteje, meg alja :)
tedd a serpenyőbe, úgy ahogy belefér kényelmesen, süsd ujjnyi zsírban, jó sok fokhagymával. először egy kis levet enged, majd ezt is pótolhatod kevés vízzel, hogy fedő alatt addig párold, míg csontig puha nem lesz. utána fedő nélkül többször körbeforgatva süsd ropogós pirosra.
2/3 A kérdező kommentje:
koszonom:)
2013. máj. 12. 12:20
3/3 anonim válasza:
Többnyire a vastag hússal lefelé hisz annak kell jobban átsülni de meg lehet egy időre fordítani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!