Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Lasagne. Lenne pár kérdésem,...

Lasagne. Lenne pár kérdésem, segitene valaki?

Figyelt kérdés
A hust elő kell fözni,vagy a tésztát?Vagy akkor is megsül/megfől ha nyersen teszem a tálba és ugy be a sütőbe,mennyi időre? A reszelt sajtot csak a vége felé reszeljem rá,nem fog megégni ha rögtönj az elején teszem?
2009. szept. 30. 09:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A húst főzd meg előtte, a tésztát általában nem kell, attól is függ milyen tészta...a sajtot az elején rászoktam tenni és nem ég meg.
2009. szept. 30. 10:07
 2/4 anonim válasza:
100%

Szia, én csak 16 éves vagyok, de anyukám sokat süt Lasagnet, és mindig segítek neki.

Ő a húst mindig megfőzi előtte, és még forrón teszi a tészták közé, a tésztát nem kell előfőzni, az úgyis megsül. Hogy mennyit sül, az változó, nézni kell, és akkor, ha a tetején a sajt megpirul, akkor lassan jó lesz. A sajtot mindig sütés előtt teszi rá, és akkor könnyen követhető, hogy mikor van kész. Anyukám szokott krémsajtot rakni a hús és a tészta közé, mert ettől krémesebb lesz, egyszer próbáld majd ki.

Remélem segítettem. Jó sütést, és további szép napot

2009. szept. 30. 10:12
 3/4 anonim ***** válasza:
80%
A darált húst egy kis olajon addig kell kevergetni, amíg teljesen ki nem fehéredik. Utána én kész bolgnai szósz rakok rá. A tészta dobozára általában rá van írva, hoyg hány percig kell sütni, de itt figyelj arra, hogy a sütő legyen előmelegítve. A sajtot már az elején tedd rá. Nekem általában 40-50 perc szokott megsülni. A felső fedő réteg sajt alá tegyél tejfölt! nagyon finom lesz. Remélem segítettem.
2009. szept. 30. 10:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!!
2009. szept. 30. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!