Nincs ételízesítő, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már elkezdtem főzni a tasakos kínai levest és most vettem észre hogy nincs ételízesítő itthon :/ mit ajánlotok?2013. máj. 2. 15:52
11/15 anonim 

válasza:

Tanyán laksz és nem tudsz magadnak egy normális levest főzni? Tasakos leves? Fúj. Ételízesítő? Fúj.
12/15 A kérdező kommentje:
szégyen nem szégyen de szeretem a tasakos kajákat :D
2013. máj. 2. 16:45
13/15 anonim 

válasza:

Furcsa ember vagy :D Én is jópár km-re lakom a legközelebbi élelmiszerbolttól, de én tudok főzni normális alapanyagokból :D
Mondták, hogy fűszerezd be ezzel-azzal. Az miért nem jó? Nekem egy csomó fűszerem van, sosem gond zöldségek és víz kiindulópontból ehető dolgot készítenem, igaz, néha egyszerű vagyok, mint a faék, ma csak olajat és sót kapott a leves, de a zöldségeknek saját ízük van. A tasakos cuccnak lehet, hogy nem. Akkor viszont a fűszer sem old meg mindent, illetve csak akkor, ha van szárított zöldséged, de gondolom, nincs. De valami csak van otthon... Valami szárított fűszernövény?
14/15 anonim 

válasza:

Pici hagyma, pici fokhagyma, némi bors (aztán megint ugyanannyi), és jobb akármilyen vegetánál. A fokhagyma csak mutatóba.
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket :D
2013. máj. 3. 13:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!