Nincs ételízesítő, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már elkezdtem főzni a tasakos kínai levest és most vettem észre hogy nincs ételízesítő itthon :/ mit ajánlotok?2013. máj. 2. 15:52
2/15 A kérdező kommentje:
itt az Isten háta mögött nincs bolt :/ :D
2013. máj. 2. 15:57
3/15 anonim válasza:
1. Gázt a leves alatt elzárni
2. Határba kimenni és megszedni a szomszéd földjén a répát-gyökeret-paprikát-paradicsomot-zellert-petrezselymet = a legfinomabb ételízesítők!!!!!!
3. Ha nem akarsz a szomszéddal összeveszni, akkor kérj tőle kölcsön ételízesítőt, ő is jobban jár, és te is!
4/15 A kérdező kommentje:
át mennék én a szomszédhoz de nincs szomszéd ugyanis tanyám kint a francba élünk ! és az a baj hogy még nincs is veteményesünk ._.
2013. máj. 2. 16:01
5/15 anonim válasza:
a tasakos Kínai leves nemm tartalmaz valami ízesítő port?
6/15 anonim válasza:
gondolom, azért alap-fűszereid vannak otthon: só-bors, kömény, esetleg valami sülthús-fűszerkeverék, vagy éppen babérlevél, hasonló. Valamivel csak be tudod ízesíteni.
7/15 A kérdező kommentje:
adtak hozzá egy kis tasak pórt de az nem sokat ízesített rajta :/ de ha pl bele teszek egy kis sűlt hús port az nem lesz gáz ?
2013. máj. 2. 16:10
8/15 anonim válasza:
A tasakos kínai levesbe nem kell még pluszba ételízesítő!!
9/15 anonim válasza:
hogyne kéne, én is mindig rakok bele, anélkül nagyon sz@r
10/15 anonim válasza:
Tasakos kínai leves szar ízesítővel és ízesítő nélkül is! Hogy lehet azt megenni?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!