Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan tartósitsam, rakjam el...

Hogyan tartósitsam, rakjam el télire az almakompótot?

Figyelt kérdés
2009. szept. 28. 07:43
 1/1 anonim válasza:
100%
Az almát meghámozzuk tetszés szerint szeleteljük egy nagy fazékba felteszünk vizet forralni/az edény mérete függ az alma mennyiségétől/,ha édesen szeretnéd elrakni akkor ízlés szerint raksz cukrot a vízbe teszel még bele szegfűszeget amikor a víz forr akkor bele rakod az almát,és amikor újra forrni kezd már is tisztára mosott üvegbe szeded az almát gyorsan ne,hogy szét följön az üveg aljába teszel egy késhegyi borkénport,ezt azért,hogy ne barnuljon meg egy késhegyi szalicilt ,és rámered a levét lecsavarod az üveget,és száraz dunsztba teszed,ha kihűlt mehet a kamrába.
2009. okt. 6. 08:39
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!