Spárga kérdése:
Hogyan tartósítsam a céklalevet?
Figyelt kérdés
Szakirodalom szerint az a legjobb, ha tejsavasan erjesztjük, mert akkor finomabb és egészségesebb, mintha mondjuk hőkezelnénk, mint az almalevet, vagy paradicsomlevet, de azt nem írja, hogy ez magától végbemenő folyamat e, meddig tart és, hogy külön hordóban csináljam-e (lezárva?), vagy esetleg megoldja magának a palackba zárva? Ha csináltatok hasonló leveket, írjátok le a tapasztalatotokat!2011. okt. 16. 19:41
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!