Sok paradicsomom lett, de nem olyan sok, hogy befőzzem ivólének. Hogyan tartósitsam?
Figyelt kérdés
2011. aug. 17. 09:52
1/10 anonim válasza:
csinál belőle házi kecsapot, nagyon finomat lehet.
sok recept van a neten.
2/10 anonim válasza:
vagy vegyél hozzá paprikát és tegyél el lecsót.
3/10 anonim válasza:
Én meg szoktam hámozni,keresztben félbevágom,levét-magját egy edénybe kikanalazom,ami maradt,kisebbekre vágom.A magját és a levét átszűröm és felforralom.Ha kész,ráöntöm a darabokra,forrásig hevítem ezt is,Na-benzoátot teszek rá,üvegekbe töltöm és kész a darabolt paradicsom,amit konzerv formában is lehet venni.Akkora üvegekbe töltsd,amit egyszerre fel tudsz használni.
4/10 A kérdező kommentje:
köszönöm.
2011. aug. 19. 20:24
5/10 anonim válasza:
Én mindig beteszem a mélyhűtőbe és télen nagyon jól jön ételekbe, Szószokba, amikor méregdrága a paradicsom.
6/10 anonim válasza:
sütőben szárított, fűszeres paradicsomkarikák, olivaolajban eltéve. finom , de nem olcsó.egy újságban találtam a receptjét, ha érdekel leírom szívesen.
7/10 A kérdező kommentje:
7.31. ez érdekelt a legjobban, de nem tudom milyen lehet kiolvasztás után?
2011. aug. 20. 09:47
8/10 anonim válasza:
én is szoktam fagyasztani, de csak főzésre alkalmas. forró csapvíz alatt egy pillanat alatt lejön a héja, és felszeletelve pörköltbe, mártásnak kiváló.
nyersen fogyasztani alkalmatlan, mert , ha kiolvadt, nagyon plöttyedt lesz.
9/10 anonim válasza:
ja és egy tálcára téve teszem a fagyasztóba a szép parikat, és , amikor kemény , mint a biliárdgolyó, bezacskózom. egy-egy szem nagyon jól jön télen a főzéshez.
10/10 anonim válasza:
kiolvasztás után főtt ételekbe, pörköltbe, mártásokba nagyon jó. Héját lehúzom, még félkeményen felvágom és mehet az ételbe. Lecsónak is jó, csak pár szem paprikát kell venni hozzá télen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!