Sok paradicsomom van hogyan kell befőzni? Kifejezetten érdekelne a paradicsomos szósz bazsalikommal olyan ami a bolognai spagettihez kell?
Figyelt kérdés
2009. aug. 6. 20:09
1/1 anonim válasza:
Én sok lecsót is teszek el. Simán felfőzve és kidunsztolva.
A spagettiszósznál a pucolt paradicsomot foghagymával, bazsalikommal, sóval egy csepp cukorral felfőzöm, üvegbeöntöm, a tetejére egy kics olívaolajat ontök és kidunsztolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!