Pizzára pizzaszósznak jó a sima "paradicsomszósz bazsalikommal"? Ilyen üveges. Lidlben vettem.
Figyelt kérdés
2011. aug. 9. 20:05
1/6 anonim válasza:
Miért ne lenne jó? Előtte rakd be kicsit a tésztát az előmelegített sütőbe ( max 5perc.), hogy ne a nyers tésztára kend fel, mert beissza.
3/6 anonim válasza:
Simán :) én sokszor használok ilyen egyszerű szószokat. Ha nem elég fűszeres, akkor turbózd fel.
4/6 anonim válasza:
persze, jó az. mi még szoktunk belerakni zúzott fokhagymát, oregánót is, ízlés szerint.
5/6 anonim válasza:
naná!
Én nem is használok pizzakrémeket! Csak paradicsom szószt!
Paradicsom hámozva kockázva, kis paradicsomlé, hagyma kockázva ezt összeforralni, ha lezártad zúzott fokhagyma, bazsalikom, oregánó... És amit még gondolsz... Nálunk ez vált be a legjobban! Nem sütöm elő a pizza lapokat sőt! Igyekszem a lehető legvékonyabbakra nyújtani, a pizzatepsiben szinte átlátszik!
Ahogy az olaszok csinálják: pizza tepsit vékonyan kiolajozzák pizzalap, szósz, fokhagyma, bazsalikom (ha kell még), sok sajt, sonka, kevés sajt és 10 percig nagy lángon sütni hogy ropogjon a széle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!