A pizzatésztára a gombát nyersen teszitek rá? És elég ha sima ketchuppal kenem meg a tésztát, vagy kell a paradicsomszósz?
Figyelt kérdés
2009. dec. 30. 09:39
1/5 anonim válasza:
Mi nyersen tesszük rá a gombát és jó a ketchup is.
2/5 anonim válasza:
Én megszoktam párolni előtte a gombát. És azt pedig te döntöd el,h ketchupot vagy paradicsomszószt akarsz rátenni. Én ketchupot szoktam.
3/5 anonim válasza:
A paradicsomszósztól szaftosabb lesz a pizza. A ketchup meg kiszárad rajta.
4/5 anonim válasza:
Mi is szoktunk ketchupot tenni a pizzatésztára és nem száradt rá még sosem. Mi Felixet vagy Heinzet használunk, mert amúgy nagyon kevés ketchupot eszünk, az a kevés legalább legyen jobb. Biztos ez is "jót tesz" kiszáradás ellen (mármint, hogy ezek "láttak paradicsomot is" és nem valami gagyi gazdaságos piros szutykot öntünk rá :=) ). Amúgy a gombát is mindig nyersen szeletelem rá, mert az a kb.20-25 perc a sütőben bőven elég neki is.
5/5 anonim válasza:
A ketchup is elmegy egynek, de szerintem az a legjobb, ha a paradicsomkonzervet összekevered ketchuppal, és kisebb mennyiségben egyéb kenhető cuccokkal. Én pl. piros aranyat és fokhagyma krémet szoktam még belekeverni, de csak módjával. Meg némi bazsalikomot, mert nagyon szeretem. :D
A ketchupnak tényleg nagy baja, hogy könnyen leég, és szerintem meg is szokott keseredni.
Szerintem érdemes próbálgatni több félét is, próbáld meg a feltéthez igazítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!