Akkor kell rátenni a pizzatésztára a rávalót amikor már tepsiben van, vagy sülnie kell először és utána?
Figyelt kérdés
2009. jan. 8. 16:41
1/11 anonim válasza:
Elő kell sütni egy pár percig a tésztát.utána kiveszed rápakolod a dolgokat és addig sütöd amig a sajt rá nem pirul:-)a lényegy hogy már ne legyen lány a tészta mikor rárakod a dolgokat,de ne is piritsd meg teljesen. A tésztát mielőtt berakod elősütésbe,szurkáld meg villával:-)joétvágyat
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors választ.Még egy kérdést feltehetnék?...A pizza mennyire nehezen emészthető étel?
2009. jan. 8. 17:10
3/11 anonim válasza:
Ha tele van gombával, kukoricával, akkor nehezebben emészthető
4/11 A kérdező kommentje:
Ezen tojás szalámi és pari lesz..az jobb nem?:)..közönöm a választ:)
2009. jan. 8. 17:17
5/11 A kérdező kommentje:
És csak 1 zeletet esszem..
2009. jan. 8. 17:18
6/11 anonim válasza:
Szia!Én mindent a nyers tésztára teszek,aztán mehet a sütőbe.
maszatka
7/11 anonim válasza:
Maszatkára hallgathatsz nyugodtan, nekem is ő segített amikor sütit sütöttem! :)
8/11 yuda válasza:
Dolgoztam pár évet pizzériában-mindent nyersen tettünk rá.
9/11 anonim válasza:
Szia! Attól függ, hogy milyen vastag tésztát szeretsz. Ha vastagon szereted, jobb, ha egy picit elősütöd, ha vékony tészta párti vagy akkor nyersen.
10/11 anonim válasza:
Én mindig a nyers tésztára teszek mindent és 200 fokon sütöm,alul-felül.
Utálom a kemény tésztát.
Kb. 20-25 perc alatt kész.Persze attól függ,mi van rápakolva.
Edith
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!