Odaégett a paradicsomszósz. Mivel vagy hogyan tudnám leszedni? SÜRGŐS!
A töltöttpaprikám parqdicsomszósza ráégett a lábos zománcára... Megpróbáltam mosni, kaparni, végül a hagyományos forróvízes-hypós vacakolást is, de még mindig maradt az alján fekete nyavalya, és ma estére kellene a lábos!
Tudtok a vimféleségeken, Ajax-on kívül (mert azzal is rámentem) valami boszorkányságot, amivel meg tudom tisztítani?
Ne mondjátok, hogy dobjam ki, mert csak ez az egy ilyen nagy lábosom van, és sürgősen főznöm kellene benne valamit ma estére.
Előre is köszönöm a segítséget!
Az utolsó elég hülyeséget irt - egy lábast nem dob ki normális ember, csak mert leégett benne valami.
Önts bele vizet, forrald fel és akkor könnyen ki lehet mosogatni a lábast, DE semmiképpen nem szabad súrolgatni, mert attól összekarcolódik és utána azért ég le benne az étel, mert karcos az alja, nem azért, mert már elötte is legétt valamikor.
Nagyon köszönöm a válaszokat !
Ha nehezen is, de a végén lejött a feketeség. Maradt ugyan egy kicsi, de jó sok sósvízben karfiolt és brokkolit főztem benne, és mikor újra elmostam a lábost, láss csodát! teljesen lejött a maradék leégés is, gondolom, a só miatt.
Szóval mindenkinek köszönöm a segítséget és az időt, amit rám fordítottatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!