Jénaiban sült sajtos-paradicsomos tésztát sze4retnék csinálni. Csak 1 kis sűrített paradicsomom van itthon, de van tubusos pizza krémem. Mi lenne ha azt is tennék bele? Eltudnám vele rontani?
Figyelt kérdés
2009. nov. 10. 10:45
1/3 anonim válasza:
ne túl sokat tegyél bele, mert nagyon hangsúlyos íze van
esetleg megteheted, hogy a paradicsomot egy kis vízzel hígítod és vékonyan berántod először külön láboskában
vagy az is jó lenne, ha van paradicsom ivóleved
2/3 anonim válasza:
Én mindig ketchupot szoktam beletenni,az jobb,mint a paradicsom,mert nem kell sem ízesíteni,sem cukrozni.De jó a pizzakrém is szerintem.
3/3 anonim válasza:
10:58 nálad aztán lehet pénz dögivel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!