Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szerintetek gáz a csirkeláb...

Szerintetek gáz a csirkeláb pörkölt?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 16. 16:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Az utolsó két válaszadónak igazat adok!Most tényleg nem értem mi a jó ebben a csirkelábban?Szerintetek jól lehet ezzel lakni?Na ezt az én torkomon nem fogjátok lenyomni!Nem értem,ott vannak tálcás csomagolásban a cs.combok,szárnyak,zúza,máj,szíva lidlben,sparban,és nem is drága.Én azt mondom,ha pörköltről van szó,akkor csináljuk normális húsokból(cs.comb),és ne ezekből a macskaeledelekből.Persze nem kívánok én ettől senkit megfosztani,ha jól esik neki,akkor szopogasson csak!De akkor is gusztustalan dolog,és semmi értelme!Inkább adnám a csontot a kutyának,úgyis nekivaló!
2013. ápr. 17. 09:24
 12/14 A kérdező kommentje:
Nem is a TE TORKODNAK csinálnám!!!
2013. ápr. 17. 10:18
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Kedves kérdező!Én úgy értettem,hogy velem nem lehet elhitetni,,hogy a csirkelábbal jól lehet lakni!
2013. ápr. 17. 10:51
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem egyik kedvencem, borsólevesbe mindig tesz Anyukám, de Ő is főzött már belőle pörit!
2013. ápr. 17. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!