Szerintetek gáz a csirkeláb pörkölt?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 16. 16:21
1/14 anonim válasza:
Elég csontos :D De, ha szereted a szopogatóst főzzél nyugodtam.
Szerintem senki nem néz a lábasodba, hogy mit főzöl benne.
2/14 anonim válasza:
Kifejezetten szeretem a csirkelábat a húslevesben, de régebben csináltam belőle pörköltet is és nagyon finom sűrű szaftja lett, lilahagymás paradicsomsalátával isteni kaja számomra.
3/14 anonim válasza:
Mi nem szeretjük, de vannak ismerőseim,akik szeretik. Ha ti szeretitek, akkor főzz.
5/14 anonim válasza:
Én is szeretem, de a férjem még jobban. ha csirkepörköltet főzök, kell még hozzá venni vagy 30 deka lábat is.Ő a százlábú csirkét is megenné.
Amúgy nagyon jó ízt és szaftot ad a pörköltnek.
Magában is finom lesz, semmi gáz:)
6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat!
2013. ápr. 16. 16:54
7/14 anonim válasza:
Úgy bizony!
Sőt, egyik ismerősöm csak abból főzi a kocsonyát, és semmi másból. Annak is nagyon jó.
8/14 anonim válasza:
Nem gáz! Nagyon finom lesz a csirkeláb pörkölt! :)
9/14 anonim válasza:
Jézus Mária!Mondjátok már meg mi a jó ebben?Jól esik szopogatni?Cupp-cupp-szopp-szopp!Mert ezt máshogy nem is lehet enni,már bocsánat!Ennyi erővel csirkefarhátból is csinálhatnátok pörit,legalább azon egy fokkal több hús van.Ezek csak levesnek jók,de annak viszont elsőosztályú.Azt meg külömben sem értem,hogy mit lehet szeretni ezekben a csontos húsokban?Nyúlkál az ember a szájában,meg szopogat mint a szopós malac.Nagyon gusztustalan.Volt is nekem ebben kiskoromban ebben elég látnivalóm,ezért undorodtam meg tőlle.Egyébként ami pörköltnek való a csirkéből,az a zúza,szív,alsó-felső comb,esetleg a szárny.A többi része a láb,fej-nyak,farhát csakis levesnek,a mellehúsát többféle módon lehet elkészíteni.Az utóbbiakat én is szoktam venni amúgy a macskáimnak.Olcsóbb is mint a drága eledelek.Szóval a csirkepörkölt combból a jó lebőrözve,kettévágva,kicsontozva,kockára vágva,és abból legalább két kiló.Ez az isteni pörkölt számomra,és én sokkal többre tartom magamat annál,mintsem ilyen csontos húsokat szopogassak.
10/14 anonim válasza:
Én a csirkeláb mellé javaslok csirkefejet,kacsaszárnytőt,és ez lehetne akár Ruszki pörkölt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!