HÁzi hamburger húsba kell keverni áztatott kenyeret? Hogy szoktátok csinálni? Mivel ízesititek?
Nem kell bele!
Én csak sót és borsot rakok a húsba. Jól összekeverem, összenyomkodom. Lapos kerek, pogácsákat csinálok belőlük és kisütöm őket.
só, bors és egy fej hagyma apróra vágva. ja és egy csipet pirospaprikát is teszek bele általában, jó ízt ad neki. de tényleg csak egy csipet, hogy ne égjen meg sütés közben. összegyúrod, megcsinálod a pogácsákat, folpackkal elválasztva egymás tetejére rakod és be a mélyhűtőbe. 20 perc bőven elég, így nem fog szétesni.
tojás és kenyér nem kell bele!
Van aki tesz bele kenyeret és tojást is, én hambihús készítésénél mellőzöm mindkettőt, nem szeretem a fasírtszerű húst hamburgerben.
Csak sózom, borsozom, és kisütöm. Tény, hogy így kicsit kevésbé áll össze, de mint előttem is írták, ha az egyik fele már megsült, akkor megfordításnál nem esik szét.
Nincs olyan,hogy kell vagy nem kell,én pl nem teszek bele,mert szerintem csak elrontja az állagát.
Én rakok fél kiló húshoz egy egész tojást,egy ek lisztet,mindenféle fűszert,kis ketchupot,hagymát apróra vágva ,és kevés chilit is szoktam mert szeretem ha csípős. Elég laza állaga lesz,de én így szeretem,bár sütni nehezebb mint egy fasírtot,lapáttal zsoktam forgatni,és a legfinomabb grillen elkéászítve,kint a szabadban . Hmm hát kedvet is kaptam hozzá,most ,hogy itt a jóidő:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!