Elég sok helyen látom hogy kb 2 perc és kész a hamburger (nem a mekire gondolok hanem simba hambizókra) úgy tudom hogy csak a hütőből előkapják az előtte megsütött húspogácsákat. Ez szabályos? Én jobban szeretem ha frissen sütik.
Figyelt kérdés
2012. nov. 7. 20:26
1/3 anonim válasza:
Szerintem szabályos. Legtöbb helyen úgy csinálják. De a legfinomabbakat ott ettem, ahol előttem sütik meg. Nyami. :)
2/3 anonim válasza:
Szerintem reggel sütik őket tehát nem ilyen több napos poshadt húsokat adnak. Az még nem gáz.
3/3 anonim válasza:
Szia!
Én dolgoztam sima hambizóban, és mi is megmelegítettük a húst egy kicsit tálalás előtt.
Viszont sosem volt régi a hús, általában óránként sütöttünk le egy jó nagy adagot, és ha kezdett kifogyni, akkor újabbat. A népszerűbb helyeken, ahol van folyamatos fogyasztás, így megy. Szóval 1-2 óránál nem régebbi a hús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!