Szerintetek meg lehet melegíteni a gyorséttermekből vett ételeket?
Figyelt kérdés
Gondolok itt a mekis, kfc-s, burgeres dolgokra.2012. nov. 25. 19:42
1/6 anonim válasza:
Igen, de irtó rossz lesz. A krumpli is, a hamburger is. Bigmacet és whopert meg burger hamurgert, meki sajtburgert ettem így és nagyon tré lesz. Meg lehet éppen enni, de nem olyan mint ha frissen kapod.
2/6 anonim válasza:
Ezeket csak frissen érdemes megenni, utána már pocsék, bár én a mekis sajtburgert megeszem másnaposan is, mert én hidegen is szeretem azt, de csak az jó úgy
Viszont ha egy sarki büfénél veszel egy egyszerű hamburgert azt utólag melegítve is meglehet enni én szerintem.
3/6 A kérdező kommentje:
Nekem valaki azt is mondta, hogy az újra melegítés után még nagyobb rákkeltő hatása lesz, ez mennyire lehet igaz?
2012. nov. 25. 20:28
4/6 anonim válasza:
Persze, hogy meglehet! Nem lesz tőle semmi bajod. Nem lesz a mikrós melegítéstől rákkeltő. Ez hülyeség! XD
5/6 anonim válasza:
Meg lehet melegíteni, semmi bajod nem lesz tőle, más kérdés, hogy lehet, hogy már nem lesz olyan finom, mint frissen, de a kedvenc hamburgeremet én akár másnap is megenném megmelegítve, annyira szeretem. :)
6/6 A kérdező kommentje:
Nekem most egyébként a kfc-s biga pita ízlett meg nagyon. Szeretem az ilyesfajta ételeket. :)
2012. nov. 25. 23:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!