3 napig nem lesz nálunk se meleg víz se gáz, mit főzzek előre, amit csak melegíteni kell és egy 3 éves meg egy egy éves is ehet belőle?
Rakott krumpli, rakott kel, rakott káposzta, lasagne, bolognai, milánói, pörkölt, tökfőzelék, borsófőzelék, spenót, sóska, krumplifőzelék, paprikás krumpli, gulyásleves pogácsával... stb.
Ahhoz sajna nem értek, hogy ezek közül mit ehet egy kisgyerek, úgyhogy válogass. :)
süss egy tepsi húst, én azt hidegen is szeretem, zsírját kenyérre kenem és rá a hús...hagymával, paprikával, paradicsommal finom.
Stefánia vagdalt (egybefasírt)szintén jó hidegen is, melegen is...mondjuk krumplisalátával, vagy franciasalátával.
Köszi köszi :)
ha van ötlet, jöhet még :)
3 napig bármilyen étel eláll a hűtőben, amit aztán mikróban meg lehet melegiteni.
Levesek, főzelékek, sült hús (akár csirke is) fasirt. Én csinálnék valami tartalmasabb levest pl. gulyáslevest) és két féle főzeléket. Mellé sültcsirkét. Vagy esetleg rizseshúst.
káposztástészta, husos tészta, sajtos tészta
rakottkrumpli, paprikáskrumpli
paradicsomleves, gyümölcsleves, tarhonyaleves
sült husok
spenótfőzelék fasírttal
paradicsomos húsgombóc
rizseshús, zöldséges rozs, rizottók
süss hókiflit, kekszeket ezek tejjel jók reggelire
mikróban mehet a főtt virsli
melegszendvics, gofri vacsira
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!