Mikróban szabad kicsit melegíteni a vajat, hogy könnyebben lehessen kenni? És másban?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 15. 09:25
2/8 anonim válasza:
Igen, én is ott szoktam meglágyítani, ha például krémet készítek süteménybe.
3/8 anonim válasza:
persze, hogy lehet, csak vigyázz ne legyen folyós.
4/8 balkalolka válasza:
Nagy pohár forróvíz félig tele, kis pohárban vaj, kispoharat a nagypohárba.
5/8 anonim válasza:
én mindig elszabom a mikróban, vagyis olvadni kezd, akármilyen kicsire állítom.
inkább kiveszem előbb, de persze, az ember nem tudja, mikor jön rá a vaj ehetnék..,
a 10 dekás vajat ilyenkor, inkább a két tenyerem között
hagyom olvadni, egy kicsit gyömiszkélve.még mindig jobb, mint az olvadt vaj:)
6/8 doboszoli válasza:
Állítólag a házi vaj nem kemény hűtőben sem...DD)
7/8 anonim válasza:
Házi, vagy bóti, ha hideg, akkor kemény XDD.Hőre lágyuló...
8/8 anonim válasza:
A mikróban alapvetően semmit sem lenne szabad melegíteni. Én a munkahelyemen a levesemet is balkalolka módszere szerint melegítem (előtte - télen - radiátoron érlelem), nyáron meg a napon kint a teraszon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!