11/28 anonim válasza:
Nem értem, hogy egyesek mi alapján sajnálnak egyes állatokat, és mondják - ugyanabban a mondatban -, hogy vegyen inkább "rendes" nyulat...
Furcsa hozzáállás. :D
12/28 anonim válasza:
Nem tudom milyen szövegértelmezési problémáid vannak, de azt írtam oda hogy csinálhatsz belőle pörköltet vvagy levest, de nem nagyon éri meg ANYAGILAG add el és az árából veszel más állatot. Nem tudom honnan veszed ezt a sajnálkozós szöveget. :P
13/28 anonim válasza:
Gratulálok! Csodálatos ember vagy.!
14/28 anonim válasza:
Eszedbe nem jutna elajándékozni valakinek szegényt, aki esetleg háziállatként szeretné még gondoskodna is róla, ugye!?
15/28 A kérdező kommentje:
Nem értem mit hőzöngenek itt egyesek, a nagy nyulat oké megenni, a kicsit meg undorító? Háziállat a disznó meg a csirke, kacsa, liba is, mégis megesszük! Elajándékozni nem tudjuk, mert nem kell senkinek. De a hőzöngőknek szívesen postázom, és majd véresre karmolja a kezüket, amikor enni adnak neki!
2013. ápr. 10. 19:59
16/28 A kérdező kommentje:
A 10-es válaszoló volt az egyetlen, aki értelmezte a kérdést, és arra válaszolt. Neki köszönöm szépen!
2013. ápr. 10. 21:15
17/28 anonim válasza:
Az fel sem merült benned, hogy mi miatt karmol véresre?
Érdekes, nekem 2 nyuszim van, sose karmolt/harapott meg egyik sem, pedig az egyik már majdnem 3 éve él velem!
Vidd el menhelyre, hirdesd meg, millió olyan oldal van, ahol ezt ingyen megteheted...vatera, teszvesz, torpenyul.hu stb...Ha képes vagy bántani egy érző kis lényt, az csakis téged minősít...
18/28 A kérdező kommentje:
20-asnak: kéred a nyuszimat?
2013. ápr. 10. 21:53
19/28 anonim válasza:
Nem élek Magyaroroszágon, és mint mondtam 2 nyuszmókom van már. De ha egy icipici emberség is van benned, és szerintem van, akkor hirdesd meg itt ( www.torpenyul.hu) Nagyon sok nyuszinak találtunk már gazdit. Kérlek cselekedj ember módjára!
20/28 A kérdező kommentje:
Rendben, holnap megnézem az oldalt! Köszi!
2013. ápr. 10. 22:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!