Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » S. O. S. Rántotta variációk?...

S. O. S. Rántotta variációk? Te hogy szereted?

Figyelt kérdés

Unom az egyszerű rántottát :( Amiben csak hagyma, kolbász, virsli, gomba van. Valami különlegeset szeretnék :) És légyszi azt is írjátok le ti hogy szeretitek / készítitek :)

Ja és majd el felejtettem pici lányom alergiás a sajtra úgyhogy ilyen kecskesajtokat nem eszünk.

Köszi a válaszokat :)

2013. ápr. 8. 16:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
90%

Én felverem a tojásokat,és kecsapot nyomok bele +oregánó,bazsalikom . nagyon finom sajt nélkül is ha azt nem ehet a gyerek.

van ,hogy téliszalámit piritok NAGYON ropogósra (összes zsirját kisütöm) ,+ kukorica

2013. ápr. 10. 16:47
 12/14 anonim ***** válasza:
93%
Sültkrumplival is nagyon finom! (belekeverve)
2013. ápr. 11. 17:55
 13/14 anonim ***** válasza:
90%

furcsán hangzik, de isteni finom.

kis kockákra vágok krumplit, azt megfőzöm. utána ezt elkezdem pirítani olajban. erre mirelit zöldborsót öntök, ízlés szuerint. erre vigyázz mert egy ideig nagyon fröcsög ha jeges. ha a borsó is jól megpirult emgsült az olajban, akkor öntöm rá a tojást, és elég lágyra hagyom, mert úgy a legfinomabb. hihetetlenül finom, a világ összes emberének ki kéne próbálni.

a múltkor raktam a rántottába sült sonkát, és zöldfűszeres, fokhagymás vajat. na hát az is nagyon finom lett. :D

remélem segítettem :D

2013. ápr. 12. 12:50
 14/14 anonim ***** válasza:
Szegény emberes rántották: pirított kenyérkockával dúsított, főtt krumplival dúsított.
2014. jún. 26. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!