S. O. S. Rántotta variációk? Te hogy szereted?
Unom az egyszerű rántottát :( Amiben csak hagyma, kolbász, virsli, gomba van. Valami különlegeset szeretnék :) És légyszi azt is írjátok le ti hogy szeretitek / készítitek :)
Ja és majd el felejtettem pici lányom alergiás a sajtra úgyhogy ilyen kecskesajtokat nem eszünk.
Köszi a válaszokat :)
Én úgy szoktam csinálni, hogy a tojást felverem (vagy hogy mondják :D gondolom tudod mire célzok) a tojásba rakok sonkát vagy éppen mit kívánok, és egy serpenyőbe beleöntöm és nem kavargatom, hanem megvárom h megsüljön az 1ik oldala, utána megfordítom mint 1 palacsintát,és megvárom,hogy az az oldala is megpiruljon rendesen. (ajánlott minél nagyobb serpenyőbe h ne legyen nagyon vastag,mert akk nem nagyon sül át meg am sem jó úgy).
Utána csak simán felszeletelem mint 1 pizzát, vagy kettéhajtom,kettévágom és lehet enni friss zöldségekkel. :)
Amúgy a tojásba általában ezeket rakom:
virsli,szeletelt párizsi pici darabokra vágva,sonka,medve sajt,piros paprika(a porra gondolok),akkor lehet olyat, hogy újhagyma szárat aprítasz bele,szóval szinte minden mehet bele, mindenféle variációban. :D
De am szoktam kísérletezgetni is. Belerakok mindent ami ehető, és megnézem h milyen az eredmény. :D
Köszönöm szépen a válaszokat ! :) Biztos kipróbálom majd mind két variációt :) Azért még jöhetnek variációk.
Halottatok már Édes rántottát ? Ettetek már ? Finom ? Esetleg valakinek van valami receptje ehez is ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!