S. O. S.! : Ti hogy szeretitek a tojás rántottát?
Én épp azon gondolkodom, hogy valamelyik nap kéne csinálnom.Már olyan sokfélét csináltam és ettem. Most valami különlegesre vágyom. :)) Nektek melyik a kedvenc variációtok ? Hogy szoktátok csinálni ? Van valami trükk amivel finomabb ? ;)
Ui.: A sajtot NEM szeretem ;) ( Csak normális válaszokat )
Nyamiii :) Az fincsi lehet :) Köszi a gyors válszt :) Ment a zöld kezecske :))
VÁROM MÉG A VÁLASZOKAT !!!! ÍRJATOK BÁTRAN. KI MIT SZERET.
Mindig azzal csinálom ami épp van a hűtőben.
Ha lehet akkor olvasztok ki szalonnát, a zsírján dinsztelek hagymát, dobok mellé kolbász karikákat, kevés gombát, karikára vágott TV paprikát, kicsi borsot, leheletnyi pirospaprikát. Kicsit összeérlelem, és ráütök vagy 6 tojást. Épp annyira sütöm meg (folyamatosan kevergetve) hogy lágy maradjon.
Forrón, friss kenyérrel tálalva totális támadás az egészség ellen, de nagyon finom!
Szerintem.
Zöldpaprika kell a hagyma mellé, a tetejére a törtpaprika.
Egyébként hogy szeretem: nagyon!!!!
ahogy én szeretem
több variáció is van:
tojás,só,bors,hagyma,szalonna,pici tej,paprika.
a szalonnát megsütöd,arra rá a hagyma,paprika,rá a sós felvert tojás. és össze sütöd:) a paprikát kockázd fel,a szalonnát is :D nagyon finom :))
a másik:
Omlett:
tojás,só,bors,sonka,gomba,paprika.
megsütöd a paprikát,gombát,arra megy a sonka amikor már megsültek a dolgok,ráöntöd a tojást,és nem kavargatod,hanem hagyod úgy ahogy van,csak tegyél rá fedőt :D kb 4-5 perc kell neki. amikor a teteje is szilárd akkor jó :D ketté hajtod és hamm megeszed :D
imádom a tojást minden mennyiségben és minőségben :D
régebben megettem minden nap 3-4 tojást :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!