Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan süssem meg a tarja...

Sarah23 kérdése:

Hogyan süssem meg a tarja szeleteket serpenyőben?

Figyelt kérdés
igazábol ,sütöttem már bent a sütöbe de sajnos pont most elromlott,és be van pácolva a hus olajos füszerkeverékben,segitséget kérek ti hogy csináljátok?
2013. ápr. 6. 10:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Zsírt (nem olajat) forrósítasz a serpenyőben. A szeletek mindkét oldalát fehéredésig sütöd, majd egy pici vizet öntesz alá, és fedő alatt puhára párolod.
2013. ápr. 6. 10:59
 2/6 A kérdező kommentje:
aha értelek,,és nem fog felcsapni a viz meg az olaj?mert egyszer már jártam igy,,hogy felcsapott,,
2013. ápr. 6. 11:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Vedd lejjeb a gázt, amikor vizet öntesz alá, és ne jéghideg legyen, hanem meleg a víz, és ne sok. ahogy puhul a hús, mindig apránként adjál hozzá. a tarjának idő kell, de, ha már villapuha, akkor fedő nélkül kezdheted erősebb lángon egy tetszés szerinti színre pirítani.
2013. ápr. 6. 12:56
 4/6 A kérdező kommentje:
oké köszi a segitséget:)
2013. ápr. 6. 18:24
 5/6 doboszoli ***** válasza:
Ha ezt a(z egyébként kiváló) módszert választod, a klopfolást ki lehet hagyni, így kiváló, szaftos, ujjnyi szeletek sülnek.
2013. ápr. 6. 20:10
 6/6 A kérdező kommentje:

megcsináltam és jó lett:)

köszönöm:):)

2013. ápr. 7. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!