Fokhagymás, mustáros pácolt húst lehet serpenyőben is sütni?
Figyelt kérdés
Nézegettem receptet de mind csak tepsiben írja, lehet serpenyőben is?2013. márc. 11. 16:44
1/3 anonim 



válasza:





Persze, hogy lehet! Mi meg inkább serpenyőben sütjük és ritkán tepsiben. De a legjobb grillen ha szelet húsokról van szó! :)
2/3 anonim válasza:
Én csak abban szoktam mert nekem olyan száraz lesz ha tepsiben csinálom.
3/3 doboszoli 



válasza:





Jó.
Én pácolva lehúzatnám hirtelen forró zsíron, majd felöntve hús, vagy zöldség, vagy csontlével puhára párolnám, majd zsírjára sütném. Pl. tarja, szűz, bélszín, borjú...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!