Valami jó sült tarja receptet ajánlanátok?
Figyelt kérdés
2013. febr. 23. 13:04
2/4 anonim válasza:
Sózd, borsozd, tűzdeld meg fokhagymával, rakd körbe hasábburgonyával és cikkekre vágott fehér-hagymával. Ne pici vizet, hanem kb. 1 deci fehérbort önts rá, és fólia alatt puhítsd, majd fólia le, és piros-ropogósra sütöd.
3/4 doboszoli válasza:
Nincs neve, de finom, egyszerű:
A tarját ujjnyi szeletekre vágom, nem klopfolom.
Ha tervezett a dolog egy éjszakás pácolás javít az ügyön, de nem feltétlen fontos.
Forró zsírban lehúzatom a húsokat, oldalanként két percig, majd lábosba rakom. A visszamaradt sütő zsiradékba kevés lisztet pirítok, felöntöm csontlével/húslevessel/fehérborral/paradicsomlével, ami éppen van, vagy az íz megkíván, a húsra öntöm, és puhára párolom, a végén zsírjára sütöm.
Fűszerezést ki lehet hegyezni bármire, mint fokhagyma, bor, mustár, bors, majoránna, stb.
4/4 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!