Hogyan lehet olyan csirke combot sütni tepsibe ami annyira át sült, hogy leesik a csontról?
Figyelt kérdés
2013. febr. 13. 16:08
1/7 anonim válasza:
zsirdokkal kikent tepsibe teszed, aláöntesz egy kis vizet, szorosan lefóliázod. kb 45 perc múlva megnézed, ha ,ha jónak találod fólia nélkül pirítod tovább. ha még nem elég puha (hogy leessen csontról )fólia alat tovább sütöd még. aztán megint egy villapróba, ameddig neked meg nem felel az állaga.
3/7 anonim válasza:
Ha nem akarod hogy csöpögjön a zsiradéktól akkor sóágyon kell csinálni. Egyáltalán nem lesz sós nem kell megijedni, de utána nézhetsz a neten is hogy hogyan kell csinálni. Biztos hogy olyan puha lesz hogy le esik a csontról.
4/7 anonim válasza:
Nem kell , hogy tocsogjon egy tepsi zsírban, de valamivel ki kell kenni, hogy ne ragadjon oda.
5/7 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy lefedve főjön vagy 1 órát folyadékban aztán lesütni zsiradékban. Az első jól írja. és ettől nem fog csöpögni a zsírtól, ha kiszeditek papírtörlőre.
6/7 anonim válasza:
Sütőzacskóba süsd! Abban olyan ropogós lesz a bőre, mint a grillcsirkéé, és omlós, puha a húsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!