Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy kell jó ropogósra szárita...

Hogy kell jó ropogósra száritani a tojáshabot?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 1. 20:33
 1/2 anonim ***** válasza:
A sütö legkisebb lángjára rakni,és a sütöajtót kicsit nyitva hagyni.
2013. ápr. 1. 21:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

kb 50 fokos sütőben kell nagyon sokáig szárítani.

van aki úgy szereti, hogy kívül ropogós, de belül még krémes, van aki csontra kiszárítja, mint a habcsókot. így eláll sokáig.Kóstolni kell közben, hogy milyen az állaga.

2013. ápr. 2. 07:59
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!