A házi krumplit meglehet csinálni olyan jó ropogósra mint a bolti zacskós krumplit? Ha igen hogy?
Figyelt kérdés
2012. nov. 26. 18:42
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ de én nem chipset szeretnék csinálni, hanem csak jó ropogós házi krumplit szeretnék csinálni, olyat ami a boltba van zacskós sültkrumpli lefagyasztva
2012. nov. 26. 19:02
3/8 anonim válasza:
Meglehet, a titok, hogy olyan zöldségest kell találni aki ismeri a burgonya fajtákat és van nála sütnivaló burgonya.a sütési módszer ugyanaz mint a zacskósnál.
4/8 A kérdező kommentje:
Mit takar az hogy sütnivaló burgonya? Van a burgonyának ilyen fajtája?
2012. nov. 26. 19:11
5/8 anonim válasza:
Jah, értem.
Többféle burgonya létezik. Van amelyiket, sütni, főzni vagy salátákba való, krumplipürének stb.
Meg kell találni a megfelelő krumplit aztán már csak ki kell sütni.
6/8 anonim válasza:
a hasábokra felszelt krumplit tiszta konyharuhába bugyolálva, törölgetve le kell szárítani alaposan, és bő zsiradékban kisütni. papírtörlőre szedni, utána sózni, azonnal fogyasztani.
7/8 anonim válasza:
picit àztatni kell vìzben, utàna szàrazra törölve kisütni.
8/8 anonim válasza:
N ez az, amit nem fogok és nem is tudok fejben tartani, hogy melyik krumpli mire jó. amúgy is igen ritka, ha a csomagolton feltüntetik, hogy mire való.
én krumplit veszek, ami szép és jó ára van és kész.megmosva (soha nem áztatva ) konyharuhán leszárítom, így megy a forró zsiradékba, vagy éppen a csülök mellé a tepsibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!